din sundhedsfaglige a-kasse

Du skal arbejde inden for. Vi har i den forbindelse udvalgt tre verdensmål som indgår.


Din Sundhedsfaglige A Kasse Guide Til A Kasser Og Fagforeninger

9-16 og fredag kl.

. DSA Din Sundhedsfaglige A-kasse Arbejdsløshedskasse. Om Din Sundhedsfaglige A-kasse. A-kasse for seks faggrupper.

Din Sundhedsfaglige A-kasse Din Sundhedsfaglige A-kasse skaber tryghed og overskud for dig der er uddannet sygeplejerske fysioterapeut ergoterapeut bioanalytiker jordemoder eller radiograf. Herunder kan du læse om vores lønsikring som vi tilbyder i samarbejde med Bauta Forsikring. Din Sundhedsfaglige A-kasse er skabt til at gøre en forskel og løse et samfundsmæssigt problem gennem vores virke som a-kasse.

Ring til os på 33 15 10 66. Dette giver a-kassen et godt kendskab til arbejdsmarkedet der i høj grad er domineret af den offentlige sektor. Din sundhedsfaglige a-kasse har en lang række jobkonsulenter med en fagspecifisk baggrund.

DSA - Din Sundhedsfaglige A-kasse Optager. Du kan blive medlem af DSA hvis du har en af følgende uddannelser. Her tipper vi om ledige stillinger og tilbud om.

Få en af landets billigste lønsikring gennem Din Sundhedsfaglige A-kasse. Nej DSA er kun. Igennem det seneste år har vi arbejdet målrettet på at styrke vores bæredygtige profil og tydeliggøre hvordan vi som a-kasse arbejdsgiver og virksomhed tager ansvar for samfund og miljø.

DSA er den eneste A-kasse der er specialiseret i at hjælpe dig med en sunhedsfaglig professionsuddannelse. Kontingentet til DSA er Danmarks laveste. Selvstændige fysioterapeuter kan også være medlem af DSA.

Sankt Annæ Plads 30 1250 København K. Hvorfor Din sundhedsfaglige a-kasse. 900 - 1300 og fredag kl.

Din Sundhedsfaglige A-kasse er for dig der er sygeplejerske fysioterapeut bioanalytiker ergoterapeut jordemoder eller radiograf. Din Sundhedsfaglige A-kasse DSA er en a-kasse for dig der har en sundhedsprofessionel uddannelse. 61 95 65 65.

The information registered about an advertising-protected company may not be used for direct marketing which involves direct customer. Det vil sige at kontingent opkræves hver for sig af de to organisationer og at det er a-kassen der kan besvare spørgsmål om eksempelvis dagpenge efterløn og dit a-kasse-medlemskab. Venlig hilsen Rikke Lee Lønberg Service- og Kvalitetschef Din Sundhedsfaglige A-kasse.

Her tipper vi om ledige stillinger og tilbud om jobsøgning og er altid. Sankt Annæ Plads 30 1250 København K. Vores normale telefoner er åbne mandag til torsdag kl.

Din Sundhedsfaglige A-kasse Company Number 74487017 Status Aktiv Incorporation Date 1 January 1984 almost 38 years ago Company Type Forening Jurisdiction Denmark Restricted Protected against unsolicited advertising. 16145 likes 9 talking about this. Vil du bestille et tilbud på en lønsikring kan du ringe til Bauta på tlf.

Her tipper vi om ledige stillinger og tilbud om jobsøgning og er altid klar til. Sankt Annæ Plads 30 1250 København K. DSA optager medlemmer både blandt studerende lønmodtagere og selvstændige.

Gefällt 16150 Mal 45 Personen sprechen darüber. Har du spørgsmål om dagpenge eller efterløn kan du ringe om dette mandag til torsdag kl. 900 - 1300 og fredag kl.

33 48 58 10. Her på siden kan du læse alt om Din Sundhedsfaglige A. I alt har de mere end 91196 medlemmer og er blandt landets billigste a-kasser.

Sankt Annæ Plads 30 1250 København K. Din Sundhedsfaglige A-kasse DSA og Danske Fysioterapeuter er uafhængige af hinanden. Din Sundhedsfaglige A-kasse - DSA København.

Din Sundhedsfaglige A-kasse - DSA København. Kontakt Din Sundhedsfaglige A-kasse. DSA er Din Sundhedsfaglige A-kasse.

Alle lønmodtagere og selvstændige indenfor bestemte faggrupper. Det er en fagspecifik A-kasse der henvender sig til mennesker der har en sundheds-professionel uddannelse inden for en af seks bestemte faggrupper. Vi giver dig tryghed og muligheder.


Din Sundhedsfaglige A Kasse Projects Photos Videos Logos Illustrations And Branding On Behance


Dimplex Commercial Logo Vector Svg Png Getlogo Net


Pressekontakt


Dsa Din Sundhedsfaglige A Kasse Arbejdsloshedskasse


Din Sundhedsfaglige A Kasse Dsa Videos Facebook


Pressekontakt


Dsa Din Sundhedsfaglige A Kasse Se Om Den Passer Til Dig


Dsa Danske Sundhedsorganisationers A Kasse Virksomhedsprofil Og Statistik

0 Response to "din sundhedsfaglige a-kasse"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel